ANAF DECLARATIA 112 PDF

Declaratie;VersiuneJ;VersiuneP. D;J;J D;J;J D ;J;J S;J;J S;J;J S;J;J Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat PDF-ul inteligent necesar generarii D – Declaraţie privind veniturile realizate din România. 5 feb. Urmeaza o alta intrebare dureroasa: cand trebuie sa platim impozitul pe profit? Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa.

Author: Shaktilrajas Dutilar
Country: Lesotho
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 12 December 2008
Pages: 399
PDF File Size: 6.17 Mb
ePub File Size: 11.79 Mb
ISBN: 440-1-95059-470-8
Downloads: 80123
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kesida

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci?

Sfat Contabil | Soluții contabile complete | Studii de caz

Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile. Articole similare Noutati legislatie fiscala noiembrie – Monitorul Oficial Declararea si plata impozitului pe profit pentru anul fiscal Depunerea Declaratiei de catre o fundatie.

Declaaratia acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul fiscal in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe.

Iata ce taxe si impozite trebuie platite!

Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa declaratua declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

  DROWNED AMMET PDF

Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala.

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit. Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Completare corecta a formularelor Atentie! Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice declartaia a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare. In ce conditii se depune D ? Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Asociere persoana juridica cu persoana fizica.

C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit?

Din 2019, Declaraţia unică de plată se depune online. Ce paşi trebuie urmaţi

In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile. Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

  DUA-E - GANJUL ARSH IN ARABIC PDF

Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Cand se inregistrareaza factura de avans? Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. Acesta naaf fi tinut in forma scrisa sau electronica.

Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor declarafia ale datelor furnizate din inregistrarile contabile.

Monografii Contabile – conform Codului Fiscal Profit reinvestit societate care are alta perioada de raportare Obligatii de plata si declarative in cazul in care arendatorul este nerezident Declaratii fiscale Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere.

Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III. O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Platile anticipate se declara in Formularul Cum procedam in ce priveste stabilirea cursului valutar?